Some images are not appearing


#1

Hi guys!

Today i builded my first mobile responsive page. However I had a problem with some images.

When I open the page at my Iphone, everything is ok. But, when I open it at my desktop some images didn’t open. And then when I put my desktop on mobile size, another images didn’t open.

Can you guys explain me the reason? I really don’t know what to do. :frowning:


#2

This is the link: http://landingpage.mongeralaegon.com…


#3

Hey Mongeral - Can you clarify what images are not appearing for you?

This is how it looks like when I visit the page:

http://screencast.com/t/UnAmbQ0N

Other than the elements that were manually hidden, everything appears to have loaded.


#4

Hi, Johnny!

These are the images thar are not appearing.

All of them are visible. :confused:


#5

Hi Mongeral, 

I wasn’t able to duplicate this on my end while checking from a few different browsers (Firefox, Chrome, Safari). Can you let me know what browser and version number you’re using to view these? Also, this might be caused by a simple caching issue, so first you should try performing a hard refresh (windows: ctrl+r, mac: cmd+r) in your browser. If that doesn’t work, try clearing your cache/cookies/browser history and see if that resolves the issue. Finally, if both of these fail to work, go ahead and try opening this up in a new browser just to see what happens. 

If none of that helps clear up your issue, please let me know and we’ll dig into this a little further.